Μιχάλης Ρέππας: «Με είχε πάρει τηλέφωνο η Μίνα Αδαμάκη και δεν…»

Μιχάλης Ρέππας: «Με είχε πάρει τηλέφωνο η Μίνα Αδαμάκη και δεν...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Μιχάλης Ρέππας.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαμό της Μίνας Αδαμάκη.

«Η Μίνα ήταν από τους ανθρώπους που υπεραγαπάς αλλά δεν τους βλέπεις καθόλου συχνά. Αλλά με την μισή επαφή και με το που συναντιέσαι, αποκαθίσταται όλο αυτό. Κάποια στιγμή είπα στον Θανάση Παπαθανασίου, «δεν πρέπει να είναι πολύ καλά» γιατί με είχε πάρει ένα τηλέφωνο και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Πολύ καιρό πριν πεθάνει, ενάμιση περίπου χρόνο. Σαν να τα μπέρδευε, σαν να μην ήθελε να τα πει σε μένα, σαν να πήρε λάθος αριθμό. Δεν καταλάβαινα ακριβώς. Δεν φαντάστηκα όμως και δεν μου πήγε το μυαλό» είπε ο Μιχάλης Ρέππας και πρόσθεσε:

«Το ίδιο συνέβη και με την Ντίνα Κώνστα. Από τηλεφώνημα είχε φανεί ότι κάτι δεν πάει τέλεια. Δεν ξέρω αν είχε αλτσάιμερ ή άνοια, ένα από τα δυο αυτά. Δεν ξέρεις και πως να το χειριστείς, είναι όπως με τον μεθυσμένο που δεν μπορείς να τον κάνεις καλά».

Ενώ στη συνέχεια ο Μιχάλης Ρέππας συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πάρα πολλές δυσκολίες μέσα στη ζωή και μέσα στη ζωή αυτών των γυναικών. Με την Άννα Παναγιωτοπούλου δεν βρισκόμαστε σχεδόν καθόλου, προσπαθώ όμως να μαθαίνω νέα της. Με τη Νένα Μεντή, η οποία έχει και αυτή κάποιες δυσκολίες αυτή τη στιγμή, όχι προσωπικές αλλά από τον στενό της χώρο, μόνο με τα μηνύματα επικοινωνούμε. Έχουμε όμως συγγένεια αίματος. Οι Χάριτες είναι Χάριτες, τελείωσε».