Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Υπήρχε η επιθυμία για να κάνουμε παιδί»

Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Υπήρχε η επιθυμία για να κάνουμε παιδί»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Fay’s Time” και τον Χρήστο Λυσσέα, παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αφορμή το νέο του τραγούδι “Από το 1 ως το 100”.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του στο τραγούδι, στην εμπειρία του στο “Σπίτι με το Mega” με την Ρούλα Κορομηλά, αλλά και στη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν για τη σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι μία σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο, αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα. Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση η οποία είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική, την εκτιμώ και φαντάζομαι ότι υπάρχει μια αλληλεκτίμηση και ένας αλληλοσεβασμός», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Όσο για την πρόσφατη δήλωσή του στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube, είπε: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκαθάρισε: «Φανταστείτε ότι αυτό το λέω τώρα, εκείνη την εποχή δεν το είχαμε αποκλείσει. Αντιθέτως, υπήρχε και η επιθυμία. Το λέω τώρα γιατί τώρα θα ήταν άδικο και στενάχωρο ένα παιδί το οποίο δεν θα ζούσε με τους γονείς του».

Ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει πατέρας, λέγοντας: «Ναι, στη φάση και την ηλικία που είμαι τώρα, θα ήθελα ένα παιδί».