Μιχαήλ Βαρθακούρη: «Πέρασα τις δυσκολίες μου, με σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα…»

Μιχαήλ Βαρθακούρη: «Πέρασα τις δυσκολίες μου, με σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το μεγάλο ψυχοσωματικό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

«Πέρασα τις δυσκολίες μου, με σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα, τα οποία δόξα τω θεώ μπορώ να πω τα έχω ξεπεράσει. Έγινε κάτι στη ζωή μου που μου προκάλεσε ένα μεγάλο σοκ και μετά αντιδρούσε το σώμα μου στο όλο άγχος.

Το άγχος μου προκάλεσε αρρυθμίες στην καρδιά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που το έπαθα, νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Από εκείνη την ημέρα και έπειτα ξεκίνησαν δύο χρόνια αναζήτησης του προβλήματος. Ήμουν σίγουρος ότι δεν είναι ψυχολογικό. Έπρεπε να βρω αν φταίει η καρδιά μου, το συκώτι μου, το πάγκρεας..Εγώ το δημιουργούσα.

Με το που το κατάλαβα με τη βοήθεια ψυχολόγου ότι εγώ το δημιουργώ στον εαυτό μου, τότε μπόρεσα να το ξεπεράσω. Στα 26 μου μέχρι τα 29 μου. Έχουν μειωθεί οι αρρυθμίες μου, δεν μου τις προκαλώ τόσο πολύ πια. Δεν ήθελα να δείξω για τρία χρόνια στους γονείς μου και στο Νικόλα το τραγικό της κατάστασής που πέρασα, στη μητέρα μου το έδειχνα κάπως παραπάνω», είπε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.