Λένα Μαντά: «Είπα σε γυναίκα που κοιτούσε τον άντρα μου “θα σε φυτέψω” »

Λένα Μαντά: «Είπα σε γυναίκα που κοιτούσε τον άντρα μου "θα σε φυτέψω" »

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», παραχώρησε η Λένα Μαντά.

Η συγγραφέας μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της, τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε αλλά και τη μάχη της με τον καρκίνο.

«Δεν πέρασα ποτέ κρίση στον γάμο μου. Οι οικονομικές δυσκολίες ήταν δυσθεώρητες, δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε μία βόλτα με τα παιδιά μου. Δεν μπορούσαμε να καλύψουμε ούτε τις βασικές μας ανάγκες. Κατάφερα να πάω βόλτα τα παιδιά μου όταν κέρδισα μία φορά χρήματα και ακόμα το θυμούνται», είπε η Λένα Μαντά.

Μάλιστα, η Λένα Μαντά αποκάλυψε και ένα επικό περιστατικό με γυναίκα που κοιτούσε τον σύζυγό της, λέγοντας: «Είπα σε μία γυναίκα που κοιτούσε τον άνδρα μου από το διπλανό αμάξι ‘θα σε φυτέψω’. Αν κοιτάξει κάποια τον άνδρα μου, θα της δώσω το μαλλί στο χέρι. Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα για τον άνδρα μου αν χρειαζόταν. Μία φορά βρήκα στο παντελόνι του μία κάρτα με ένα νούμερο… έσπασα ποτήρια και πιάτα».

Όσο για την περιπέτεια με τον καρκίνο, η Λένα Μαντά τόνισε: «Φοβήθηκα όταν αρρώστησα μήπως δεν προλάβω να δω τον γάμο του γιου μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη χαλιέται όταν βλέπει παραμορφωμένη την εικόνα του. Φοβήθηκα περισσότερο όταν αρρώστησε ο σύζυγός μου. Μου είπαν οι γιατροί ότι το κάλο σενάριο είναι να πεθάνει στο χειρουργείο. Ο σύζυγός μου πλέον ζει με οξυγόνο».

Photo Credits: Papadakis Press