Μελίνα Μακρή: «Με πήγε η μαμά μου για εξετάσεις και μόλις βγήκε ότι το έχω έβαλα τα κλάματα»

Μελίνα Μακρή: «Με πήγε η μαμά μου για εξετάσεις και μόλις βγήκε ότι το έχω έβαλα τα κλάματα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, βρέθηκε η Μελίνα Μακρή.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση που αναπτύσσουν τα αδέρφια μεταξύ τους και τον ανταγωνισμό ή τον θαυμασμό που υπάρχει.

«Δεν υπήρχε ζήλια με τον αδερφό μου, υπήρχε θαυμασμός. Μου φαίνεται ότι έχει παραπάνω ανταγωνισμό το να είναι το ίδιο φύλο τα αδέρφια. Δεν έχω νιώσει ανταγωνισμό με τον αδερφό μου. Δεν τσακωνόμασταν στο σπίτι, του έχω αδυναμία… Θα ήθελα να έχω ένα δεύτερο παιδάκι, βλέπω ότι κάποια παιδιά τσακώνονται αλλά πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με τη μητέρα και το κατά πόσο είναι δίκαιη», σχολίασε η Μελίνα Μακρή.

Μάλιστα, η Μελίνα Μακρή αναφέρθηκε στη νόσο Χασιμότο και τα συμπτώματα που αρχικά την προβλημάτισαν.

«Έχω Χασιμότο. Το ανακάλυψα 18 χρονών και φοβήθηκα γιατί ήμουν μικρούλα. Με πήγε η μαμά μου για εξετάσεις και μόλις βγήκε ότι το έχω έβαλα τα κλάματα. Είναι μέσα στην καθημερινότητά σου, οπότε από τη ρουτίνα δεν αναγνωρίζεις ότι έχεις κόπωση. Λες ότι κουράστηκα παραπάνω αυτήν την εβδομάδα, αυτόν τον μήνα.

Είχα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Γυρνούσα από το σχολείο κι έκλαιγα και είχα κακή διάθεση δίχως λόγο. Έπαιρνα πιο βαριά τα πράγματα κι έλεγα συνέχεια στη μαμά μου ότι είμαι κουρασμένη.

Η Χασιμότο διαταράσσει τις ορμόνες, νιώθεις κουρασμένος, ότι πεινάω διαρκώς και δεν έχω το αίσθημα του κορεσμού. Και αυτό ορμόνη είναι. Διαταράσσει πολλές ορμόνες, κλάματα, απαισιοδοξία, ενώ γενικότερα είμαι χαρούμενος και χαμογελαστός άνθρωπος. Γυρνούσα στο σπίτι κι έβγαινε αυτό το πράγμα», είπε η Μελίνα Μακρή.