Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μετά τον γάμο θα βάλουμε μπρος για παιδί!»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μετά τον γάμο θα βάλουμε μπρος για παιδί!»

Από την Κύπρο στην Ελλάδα, επέστρεψαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η μέλλουσα σύζυγός του, Ιλάειρα.

Μάλιστα, στο αεροδρόμιο τους συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και το ζευγάρι αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο τους που θα γίνει στις 28 Αυγούστου.

«Την περίμενα την πρόταση, αλλά ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα. Όμως την ήθελα πάρα πολύ. Είναι υπέροχοι οι γονείς του. Μου φέρθηκαν πραγματικά σαν παιδί. Ο μπαμπάς του είναι γλυκύτατος. Η μαμά του υπέροχος άνθρωπος. Πολύ καλή πεθερά. Μαγειρέψαμε μαζί, μου έμαθε κυπριακές συνταγές, εγώ ελληνικές. Τα πάντα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας» ανέφερε η Ιλάειρα.

Ενώ από την άλλη, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε: «Καθυστερήσαμε να έρθουμε λόγω του γάμου και την επόμενη εβδομάδα έχουμε εδώ ραντεβού διάφορα. Ετοιμάζουμε διάφορες εκπλήξεις. Η ημερομηνία του γάμου έχει κλείσει. 28 Αυγούστου παντρευόμαστε… Πήγαμε μαζί για το νυφικό, εγώ περίμενα απ’ έξω δύο ώρες. Μπήκε με τη μαμά μου, εγώ έκανα τον οδηγό. Περίμενα ένα δίωρο.

Προς το παρόν έχουμε αρραβώνες τον άλλο μήνα, που θα γίνουν στο χωριό της Ιλάειρας στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Θα γίνει χαμός. Ο πεθερός εκεί ετοιμάζει… Κουμπάρους θα έχουμε τον Γιώργο Τσούκαλη με τη Μαργαρίτα, την σύζυγό του. Η Ιλάειρα ήρθε να σπουδάσει αλλά βρήκε τον δάσκαλό της. Το μονόπετρο ήρθε με ταξί στην Αράχωβα. Αν δεν ήμουν σίγουρος δε θα το έκανα. Τα παιδιά είναι στα σχέδιά μας, αμέσως μετά τον γάμο».