Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Η ανδρογενής αλωπεκία μου χτύπησε την πόρτα, έχασα τα…»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Η ανδρογενής αλωπεκία μου χτύπησε την πόρτα, έχασα τα...»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πως πάσχει από ανδρογενής αλωπεκία.

Μάλιστα, ο μουσικός ξεκίνησε να χάνει ξαφνικά τα μαλλιά του και για αυτό υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών.

«Έφτασε η στιγμή να σας αποκαλύψω ένα μυστικό… τους τελευταίους μήνες η ανδρογενής αλωπεκία μου χτύπησε την πόρτα… λίγο το γονιδιακό, λίγο το άγχος, δυστυχώς έχασα τα μισά μου μαλλιά… εσείς βέβαια δεν το καταλάβατε γιατί προσπαθούσαμε να το κρύψουμε με σπρέι, πούδρες, ίνες, make up κλπ.

Δοκίμασα τα πάντα, σαμπουάν, φάρμακα, γιατροσόφια αλλά τίποτα δεν λειτουργούσε. Κάθε πρωί έβλεπα το μαξιλάρι μου γεμάτο με τα μαλλιά μου και ήμουν ράκος ψυχολογικά. Πίστεψα ότι θα μείνω στα 32 μου χωρίς μαλλιά μέχρι που γνώρισα τον σπουδαίο ιατρό δερματολόγο – χειρούργο δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο με τον οποίο προχωρήσαμε σε μεταμόσχευση μαλλιών στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αποφάσισα να γράψω δημόσια αυτό το μήνυμα για να πω σε όλους τους άντρες πως μπορούν πλέον να αποκαταστήσουν εύκολα και ανώδυνα την απώλεια των μαλλιών τους και να ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους. Το χειρουργείο τελείωσε. Η μεταμόσχευση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σε λίγους μήνες θα έχω ξανά το πυκνά και υγιή μαλλιά που είχα κάποτε!

Ευχαριστώ και τη γυναίκα της ζωής μου @ilaeirazs που σε ακόμη μια δοκιμασία είναι δίπλα μου, με φροντίζει και μου κρατάει το χέρι», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην ανάρτηση του.