Ματίνα Νικολάου: «Δεν με ξάφνιασε η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά»

Ματίνα Νικολάου: «Δεν με ξάφνιασε η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά»

Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Ματίνα Νικολάου έξω από το πλατό του “Καλό Μεσημεράκι”.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για το μέλλον του στην τηλεόραση και το τέλος της εκπομπής.

«Ακόμα δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, είναι πολύ νωρίς άλλωστε. Θα έρθουν πράγματα φαντάζομαι, θέατρο, σήριαλ… Εκτός από σήριαλ, δε θα έκανα κάτι άλλο μόνη μου. Με τον Νίκο θα έκανα και θέατρο αλλά δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο που να λέει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί.

Δε με ξάφνιασε η δήλωσή του στον αέρα της εκπομπής, είναι κάτι που το θέλει και είναι ωραίο να έρχεται η στιγμή που κάνουμε αυτό που θέλουμε. Ο Νίκος θέλει να ξεκουραστεί. Δε ξέρω αν ήταν τυχαία ή όχι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι πολύ ωραίο που θα έρθει ο κύριος Σεφερλής εδώ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, καλή επιτυχία.

Είναι λίγο περίεργο που θα αποχωριστώ τη Βάνια. Έχουν περάσει πέντε χρόνια, είναι μια καθημερινότητα δικιά μου. Αυτό το κορίτσι το κουβαλάω πολλά χρόνια αλλά, όλοι οι ρόλοι τελειώνουν κάποια στιγμή. Θα κάνω κάποιους άλλους ρόλους. Δε νομίζω να δούμε τη Βάνια σε άλλη εκπομπή, η Βάνια ήταν στο “Καλό μεσημεράκι”», είπε η Ματίνα Νικολάου.