Ματίνα Νικολάου: «Δεν με έχουν επηρεάσει καθόλου αυτά που γράφονται για…»

Ματίνα Νικολάου: «Δεν με έχουν επηρεάσει καθόλου αυτά που γράφονται για...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Ματίνα Νικολάου με αφορμή την επιθεώρηση που θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι.

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω επιθεώρηση», σχολίασε αρχικά η Ματίνα Νικολάου για τη νέα θεατρική παράσταση που συμμετέχει.

Όσο για την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» που συμμετέχει, η Ματίνα Νικολάου ανέφερε: «Σταματάμε 30 Ιουνίου την εκπομπή. Θα μου λείψει ο ρόλος της ”Βάνιας”. Εδώ τελειώσει μία παράσταση που παίζουμε για έξι μήνες και όταν τελειώνει κάτι παθαίνεις με τον ρόλο. Πόσω μάλλον με τη Βάνια που αγάπησε ο κόσμος και μου το έδειξε. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ. Κάτσε να τελειώσει και θα σου πω μετά».

«Δεν με έχουν επηρεάσει καθόλου αυτά που γράφονται για το τέλος της εκπομπής. Δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση γιατί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και από τον ίδιο τον Νίκο Μουτσινά. Θα έκανα κάτι τηλεοπτικά αν μου ταιριάζει, δεν με έχω φανταστεί σε μια εκπομπή αλλά σε ένα σίριαλ» πρόσθεσε η Ματίνα Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου αναφέρθηκε και στον γιο της, λέγοντας: «Ο γιος μου είναι 15 χρόνων. Βάζω όρια αλλά δεν είμαι αυστηρή. Του γιου μου, δεν του αρέσει η υποκριτική αλλά η μουσική».