Μάρω Λεονάρδου: «Μου την βάρεσε, τους είπα ότι η παρουσιάστρια που δεν ντρέπεται για την κόρη της είμαι εγώ»

Μάρω Λεονάρδου: «Μου την βάρεσε, τους είπα ότι η παρουσιάστρια που δεν ντρέπεται για την κόρη της είμαι εγώ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε η Μάρω Λεονάδρου.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της η οποία είχε μείνει έγκυος στην εφηβεία της αλλά και την απόφασή της να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό.

«Πήγαινε σχολείο τότε και το έβγαλαν πρωτοσέλιδο ένα κεφάλι με ένα τεράστιο ερωτηματικό “ποιο παρουσιάστρια ντρέπεται για την κόρη της;” Μου την βάρεσε. Πέρασε ο καιρός και ήρθαν για μία άλλη συνέντευξη από μία εκπομπή κι είπα να δεις τώρα που θα μου την κάνουν την ερώτηση. Περίμενα, δεν την έκαναν και λέω: να σας πω, η παρουσιάστρια που δεν ντρέπεται για κόρη της είμαι εγώ» αποκάλυψε η Μάρω Λεονάρδου.

«Οι εφηβικές εγκυμοσύνες είναι ένα τεράστιο κοινωνικό κεφάλαιο κι έχουμε δει τι έχει γίνει κατά καιρούς στις επαρχιακές πόλεις που πνίγουν τα μωρά κ.λ.π. Ο εγγονός μου είναι πια 14 ετών. Πίστευα ότι μπορώ να βοηθήσω κάποιες μαμάδες και κάποιες κοπέλες με κάποιον τρόπο. Αυτό συνέβη κι ακόμα και σήμερα υπάρχουν γυναίκες που με σταματάνε και μου λένε σας είχαμε ακούσει τότε και πόσο πολύ με βοηθήσατε.

Αν χρησιμοποιούμε σωστά την δημοσιότητα, πάντα βοηθάει. Για εμένα τίποτα δεν είναι δύσκολο. Ακούγεται παντοδύναμο και ναρκισσιστικό, αλλά από την στιγμή που δεν έχω πρέπει, τι θα πει ο κόσμος κι όλα αυτά που τα θεωρώ αναχρονιστικά για να είναι οι άνθρωποι δυστυχισμένοι κι εγώ δεν έχω τέτοια, δεν με ένοιαζε τίποτα», ξεκαθάρισε η Μάρω Λεονάρδου.