Μάριος Καπότσης: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, πιστεύω θα…»

Μάριος Καπότσης: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, πιστεύω θα…»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη, παραχώρησε ο Μάριος Καπότσης.

Ο πολίστας μεταξύ άλλων μίλησε για την σύζυγό του Κόνι Μεταξά, τον κοινό τους βίο μετά το γάμο τους αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού εκφράζοντας την επιθυμία να γίνει πατέρας.

«Με την Κόνι δεν έχει αλλάξει τίποτα είναι σαν να μην παντρευτήκαμε. Κοντεύω 33 και εκείνη, είμαστε συνομήλικοι, αυτή είναι φυσική εξέλιξη παντρεύεσαι να κάνεις κάποιο παιδί στο μέλλον. Όταν νιώσει έτοιμη η Κωνσταντίνα και εγώ ελπίζω ότι θα είμαστε από τους τυχερούς και θα κάνουμε ένα παιδάκι όταν έρθει η ώρα. Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς στο προσεχές μέλλον πιστεύω θα έρθει και αυτό» εξομολογήθηκε ο Μάριος Καπότσης.

Ενώ σχετικά με τα σχόλια που γράφουν στα social media για την σύζυγό του με αφορμή τα κιλά της και αν είναι έγκυος, τόνισε: «Θα πάρεις και κιλά θα χάσεις και κιλά αυτά που λένε στην Κόνι πιστεύω ότι είναι φυσιολογικά γιατί είναι ένα πρόσωπο που είναι στη δημοσιότητα, πρέπει να το διαχειρίζεσαι. Νομίζω ότι η Κωνσταντίνα το κάνει αυτό με τον καλύτερο τρόπο είναι πολύ αληθινή και δεν κρύβεται και καμιά φορά αυτό τα στοιχίζει γιατί βγαίνει και τα λέει όπως θα τα έλεγε σε μία παρέα».

«Η Κόνι είναι πολύ δραστήρια, την βοηθάω και εγώ φυσικά αλλά έχει αρχές και αυτή από την οικογένειά της που ταιριάζει στις δικές μου. Με το Λευτέρη έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση είναι πεθερός είναι μπαμπάς είναι φίλος είναι τα πάντα» πρόσθεσε ο Μάριος Καπότσης.