Μάριος Ιορδάνου: “Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα…”

Μάριος Ιορδάνου: “Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα…”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη, παραχώρησαν ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την λεκτική κακοποίηση που έχει δεχτεί και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

«Έχω δεχτεί λεκτική κακοποίηση, αλλά τους έβαλα στη θέση τους. Έναν σκηνοθέτη τον κόλλησα στον τοίχο και τελειώσει η υπόθεση. Με τη Σοφία είμαστε μαζί 13 χρόνια, ή μάλλον είμαστε μια ζωή μαζί. Ήταν ανέκαθεν μαζί μου και πριν τη γνωρίσω. Η Σοφία δεν είναι απόκτημά μου. Άρα δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψω. Στη Σοφία θαυμάζω το μέταλλό της. Είναι φτιαγμένη από άλλο μέταλλο.

Είναι μια συνειδητή απόφαση να μην αποκτήσουμε παιδί. Η μητρότητα και η πατρότητα δεν είναι κληρονομικό χάρισμα. Έχουμε παιδί, ο σκύλος μας ο Μπράντο είναι το παιδί μας. Τον έχω πάνω από την ίδια μου τη ζωή.

Έχω πάθει τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια, ο εγκέφαλός μου κάηκε, ήταν ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει. Είμαι πιο έξυπνος από πριν, πέθανα και γύρισα. Ήμουν στο κρεβάτι και η Σοφία καθόταν στο πάτωμα και μου κρατούσε το χέρι. Το θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου, είναι φίλος μου. Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα “όχι φίλε, σήμερα αποφασίζω εγώ, θα ζήσω», δήλωσε ο Μάριος Ιορδάνου.