Μάριος Αθανασίου: «Δεν ήξερα ότι υπάρχουν 19 καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά Φιλιππίδη σε Βογιατζή»

Μάριος Αθανασίου: «Δεν ήξερα ότι υπάρχουν 19 καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά Φιλιππίδη σε Βογιατζή»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Φώτη Σπύρου στην εκπομπή Open Weekend, ο Μάριος Αθανασίου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή στη σειρά «Αέρινες Σιωπές».

«Με τον Δημήτρη είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία, ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος και μας ξάφνιασε όλους το γεγονός όταν το μάθαμε. Ήταν κάποια χρόνια μετά, είχε μεσολαβήσει η οικονομική κρίση, δυσκολίες στο επάγγελμα… Όταν τον γνώρισα, ήταν πολύ χαμογελαστός άνθρωπος, γειωμένος με την πραγματικότητα. Αγαπούσε πολύ τη δουλειά του, την έβλεπε με σεμνότητα. Ήταν κύριος» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το πότε έμαθε ότι ο Δημήτρης Βογιατζής είχε κάνει 19 καταγγελίες στο ΣΕΗ για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Μάριος Αθανασίου ξαφνιάστηκε και είπε πως δεν ήξερε τίποτα.

«Το μαθαίνω τώρα από εσάς. 19 καταγγελίες; Αδιανόητο! Δεν δούλευα μαζί του εκείνον τον καιρό. Ήταν κάποια χρόνια μετά. Είχαν σταθεί μόνο στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να ήταν, όπως ήμασταν οι περισσότεροι λόγω της οικονομικής κρίσης. Ξέρω ότι η τελευταία του δουλειά νομίζω ήταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είχα μιλήσει μαζί του εκείνο το διάστημα» ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.