Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έκανα τρεις εξωσωματικές, ένιωθα φοβερές ενοχές ότι δεν μπορώ να…»

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έκανα τρεις εξωσωματικές, ένιωθα φοβερές ενοχές ότι δεν μπορώ να...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «ΜEGA Καλημέρα», παραχώρησε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να αποκτήσει παιδί και το ταμπού της κοινωνίας απέναντι στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Μπορεί να είμαστε στο 2023, αλλά υπάρχει ακόμα το ταμπού για την εξωσωματική γονιμοποίηση, ότι δεν το λέμε και το κρύβουμε. Είναι κάτι που το περνάς μόνος σου, παρόλο που είσαι με ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε. Είναι μοναχικός δρόμος. Εγώ είχα κάνει τρεις προσπάθειες, τις δύο πρώτες φορές, ένιωθα φοβερές ενοχές ότι εγώ φταίω κι ότι δεν μπορώ. Ότι εγώ ευθύνομαι στο ότι δεν μένω έγκυος, αλλά πρέπει να το ξεπερνάς εκείνη τη στιγμή» ανέφερε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Ενώ σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση και πώς την αντιμετωπίζει η κοινωνία, η ηθοποιός είπε: «Μπορεί να είμαστε στο 2023, αλλά υπάρχει ακόμα το ταμπού για την εξωσωματική γονιμοποίηση, ότι δεν το λέμε και το κρύβουμε. Είναι κάτι που το περνάς μόνος σου, παρόλο που είσαι με ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε. Είναι μοναχικός δρόμος. Εγώ είχα κάνει τρεις προσπάθειες, τις δύο πρώτες φορές, ένιωθα φοβερές ενοχές ότι εγώ φταίω κι ότι δεν μπορώ. Ότι εγώ ευθύνομαι στο ότι δεν μένω έγκυος, αλλά πρέπει να το ξεπερνάς εκείνη τη στιγμή».