Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Είχα και κάποιες δύσκολες εμπειρίες, πήρα το μάθημά μου και αποχώρησα»

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Είχα και κάποιες δύσκολες εμπειρίες, πήρα το μάθημά μου και αποχώρησα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Contractions»,

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις για τις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς «Σασμός», ενώ παραδέχτηκε πως στο παρελθόν βίωσε άσχημες καταστάσεις σε συνεργασίες της.

«Υπάρχουν πράγματα που η Βασιλική δεν γνωρίζει, εκεί θα είναι η πραγματική δοκιμασία. Μια τέτοια αγάπη για να διαλυθεί, διαλύει και τους εμπλεκόμενους έναν-έναν. Οπότε, θα δούμε πώς θα γίνει αυτή η ισορροπία», είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τη σειρά «Σασμός».

Όσο για τις συνεργασίες του παρελθόντος και το κλίμα μεταξύ των ηθοποιών, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραδέχεται: «Δεν είναι ποτέ όλα ρόδινα γενικώς. Ήμουν τυχερή σε αυτό το θέμα, γιατί έκανα επιλογές που μου βγήκαν καλά. Είχα και κάποιες εμπειρίες πιο δύσκολες. Σε αυτή την περίπτωση παίρνεις τα μαθήματά σου και αποχωρείς».

Ενώ σχετικά με τις κινητοποιήσεις των ηθοποιών και την παραίτηση του συζύγου της, Γιάννη Νταλιάνη, από τη θέση του καθηγητή στο Εθνικό Θέατρο, απάντησε:

«Είμαστε πάνω στο κύμα αυτή τη στιγμή, είναι φλέγουσα η κατάσταση. Δεν παραιτήθηκε μόνο ο σύζυγός μου, όλοι οι καθηγητές παραιτήθηκαν. Είμαστε σε αναμονή. Εξαγγέλθηκαν κάποια πράγματα που αφορούσαν καθαρά το οικονομικό, ενώ το θέμα που τέθηκε δεν ήταν αυτό. Ήταν το θέμα της Εκπαίδευσης και της Παιδείας, ότι πρέπει να είναι διαβαθμισμένη ως τριτοβάθμια η εκπαίδευση των ηθοποιών».