Μαριάννα Τουμασάτου για Μαρία Καρυστιανού: «Τη σέβομαι ως μάνα που έχασε το παιδί της, οι πολιτικές της θέσεις είναι πολύ άκρα δεξιά για μένα»
Kαλεσμένη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα», βρέθηκε η Μαριάννα Τουμσάτου.
Η ηθοποιός που πολλές φορές έχει τοποθετηθεί δημόσια για κοινωνικοπολιτικά θέματα, χωρίς να φοβάται να εκφράζει τις απόψεις της, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την απόφαση της Μαρίας Καρυστιανού να ασχοληθεί με την πολιτική.
Μάλιστα, η Μαριάννα Τουμσάτου εξήγησε πως ναι μεν πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα σέβεται πάντα για τον αγώνα και τον πόνο της, ωστόσο, τις πολιτικές της απόψεις της βρίσκει πολύ δεξιές, και διαφωνεί μαζί της.
«Τη σέβομαι και θα τη σέβομαι για πάντα. Έχει χάσει το παιδί της κι έχει δώσει μεγάλες μάχες με υψηλούς αντιπάλους, με θεσμούς κλπ… Δεν συμφωνώ με τις πολιτικές της θέσεις, όποιες έχει τύχει να ακούσω ως τώρα. Θεωρώ ότι είναι πολύ άκρα δεξιά για τη δική μου αισθητική. Θα κάνει τον αγώνα της, το δρόμο της… Έτσι κι αλλιώς έχουμε πολλούς ακροδεξιούς, οπότε δεν τρέχει και τίποτα. Θα είναι πάντα ένα πρόσωπο, μια μάνα που εκτιμάω βαθιά για τον πόνο που έχει ζήσει. Για τις πολιτικές της πεποιθήσεις δεν έχω πολύ καλή εικόνα, αλλά αυτό που βλέπω δεν είναι του γούστου μου» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.













