Μαριάννα Τουμασάτου για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δεν είναι φίλος μου για να τον λέω με το μικρό του»

Μαριάννα Τουμασάτου για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δεν είναι φίλος μου για να τον λέω με το μικρό του»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα, βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η ηθοποιός που μιλάει πάντοτε με αλήθειες, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των γυναικοκτονιών στη χώρα μας αλλά και στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον δολοφόνο της Κάρολάιν, τον οποίο δεν θέλει να τον αποκαλεί με το μικρό του όνομα.

«Θα ξεχωρίζουμε γυναικοκτονίες και ανδροκτονίες, όπως τις τουαλέτες; Είναι γιατί τη σκοτώνουν ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, επειδή είναι γυναίκα. Όχι επειδή είναι ένας άνθρωπος που βρέθηκε εκεί και ήταν σε μια κλοπή και τη σκότωσαν. Αυτό δεν είναι γυναικοκτονία, αυτό είναι φόνος. Η γυναικοκτονία είναι όταν ο λόγος που έχασε τη ζωή της είναι επειδή είναι γυναίκα. Αυτό οφείλουν να το παραδεχτούν όσοι πρέπει να το παραδεχτούν. Γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα η νομοθεσία; Πόσες περιμένουμε να πεθάνουν;» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Ακούσαμε “χαράμισε τη ζωή του νέο παλικάρι”, ποιος το είχε πει για τον άντρα της Κάρολαιν. Δεν θέλω να λέω τα μικρά τους ονόματα, δεν θέλω να λέω “ο Μπάμπης”. Δεν είναι φίλος μου ο Μπάμπης. Αν είναι να πω με μικρό όνομα, θα πω την Κάρολαιν. Αυτός είναι Αναγνωστόπουλος και ούτε καν κύριος. Δεν θέλω να εξοικειωθώ με κανένα όνομα κανενός φονιά. Νομίζω ένα αστυνομικός το είχε πει».