Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου ικανό να αναλάβει τέτοια ευθύνη»

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου ικανό να αναλάβει τέτοια ευθύνη»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στη καθημερινή σειρά «Μόλις Χθες» του ΣΚΑΙ, στην οποία πρωταγωνιστεί…

«Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη φράση «καθημερινατζού» ή «έλα μωρέ, αυτή έπαιζε κάθε μέρα στην τηλεόραση, αυτή θα δούμε;». Το καθημερινό σίριαλ το έχουν σνομπάρει πολλοί. Συνάδελφοί μας θεωρούν ότι είναι σπουδαιότεροι, διότι παίζουν σε εβδομαδιαίο σίριαλ είτε στο θέατρο», ξεκαθάρισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ενώ όσο για τις επαγγελματικές προτάσεις που απέρριψε, η ηθοποιός δήλωσε: «Υπήρξε μία περίοδος που είχα κάποιες προτάσεις τηλεοπτικές, αλλά δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου ικανό να αναλάβει μία τέτοια ευθύνη. Είχα πρόταση να αναλάβω εκπομπή Σαββατοκύριακου. Για καθημερινή εκπομπή είχε γίνει συζήτηση, όχι πρόταση. Φυσικά και το φοβήθηκα».

Όσο για τις αλλαγές που είδε ξεκινώντας, ψυχοθεραπεία, η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε: «Βρήκα ένα τρόπο να επικοινωνώ με το κέντρο μου… Είχα ξεχάσει να με φροντίζω όπως μου αξίζει. Έχασα βάρος, σκοπεύω να κάνω κι άλλα στο μέλλον, αλλά για την ώρα απολαμβάνω αυτό, νιώθω πολύ καλύτερα».