Μαρία Σολωμού: “Πιο πολύ από τους άντρες νομίζω ότι με γουστάρουν οι γυναίκες”

Μαρία Σολωμού: “Πιο πολύ από τους άντρες νομίζω ότι με γουστάρουν οι γυναίκες”

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι στην καθημερινότητά της, αλλά και αν αυτό το στυλ γυναίκας είναι αποδεκτό από τον κόσμο.

Συγκεκριμένα η ηθοποιος είπε:

«Πιο πολύ από τους άντρες νομίζω ότι με γουστάρουν οι γυναίκες. Το κατάλαβα τώρα που έκανα Instagram και συνειδητοποίησα ότι όλοι αυτοί που με «ακολουθούν» είναι 90% γυναίκες και μόλις ένα 10% άντρες. Επίσης, κατάλαβα ότι ο τύπος γυναίκας που είμαι εγώ δεν θεωρείται ακόμη «political correct. Δεν είμαστε όλες οι γυναίκες γατούλες, με γόβα, κραγιόν και ψεύτικες βλεφαρίδες. Μετά τους Singles, νιώθω ότι πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν μαζί μου. Μάλλον, τους άρεσε το στιλ μου.»

Ενώ η Μαρία συνεχίζει λέγοντας:

«Ξέρεις πόση ώρα μου παίρνει το πρωί να ετοιμαστώ; Τρία λεπτά με το ρολόι. Θα πλύνω το πρόσωπό μου, θα βάλω μια αντηλιακή και θα βγω έξω. Δεν θα φτιάξω μαλλιά, εννοείται. Τα μαλλιά μου είναι μια ζωή αχτένιστα. Αυτό τελείωσε, είναι δικό μου. Ταυτότητα. Συχνά ακούω ότι πάνε στο κομμωτήριο και ζητάνε «Μαλλιά Σολωμού».

Μάλιστα, η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πως υπάρχει ένας διχασμός στον τρόπο που την αντιμετωπίζουν στον δρόμο, καθώς όπως είπε είτε τη χαϊδεύουν είτε τη μουτζώνουν.