Μαρία Ματσούκα: «Ήταν πολύ σκληρό να ξέρω πως το παιδί μου ήταν μόνο του σε μία θερμοκοιτίδα»

Μαρία Ματσούκα: «Ήταν πολύ σκληρό να ξέρω πως το παιδί μου ήταν μόνο του σε μία θερμοκοιτίδα»

Στην εκπομπή «Love It», μίλησε μέσω Skype η Μαρία Ματσούκα με αφορμή την ανάρτηση που έκανε στα social media για την την Παγκόσμια ημέρα προωρότητας, καθώς το μωράκι της ήρθε στον κόσμο 20 νωρίτερα.

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν ήθελα να το προβάλω, ήθελα να το κρατήσω προσωπικό, να είναι μέσα στην οικογένεια και να βιώνουμε κάθε στιγμή», είπε αρχικά η Μαρία Ματσούκα.

Ενώ για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της εξομολογήθηκε: «Είχα σακχαρώδη διαβήτη κύησης αλλά το προσπέρασα, ήμουνα πολύ πειθαρχημένη, πήγαν όλα υπέροχα, απέφυγα την ινσουλίνη, δόξα τω Θεώ. Απλά ήθελα να είναι προσωπικό, δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία με τα like, με τις φωτογραφίες και όλα αυτά. Ήθελα να ζω τη στιγμή».

«Ξύπνησα μία μέρα μέσα στη νύχτα, είχα σπασμούς στη μήτρα μου, ήταν μόλις είχα μπει στον μήνα μου. Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε έλα στο μαιευτήριο. Πήγα, είχα διαστολή, γέννησα με φυσιολογικό τοκετό, απλά το μωρό μου ήταν ελλιποβαρές και έτσι μπήκε σε θερμοκοιτίδα όσες μέρες ήμουν στο μαιευτήριο. Δεν τον είχα μαζί μου δεν τον κοίμισα. Ήταν πολύ σκληρό για εμένα να ξέρω πως το παιδί μου είναι μόνο του σε μία θερμοκοιτίδα και να μην μπορώ να τον έχω στην αγκαλιά μου», συμπλήρωσε η Μαρία Ματσούκα.