Μαρία Κορινθίου: «Δεν πέρασα καλά, έλεγα “Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;”»

Μαρία Κορινθίου: «Δεν πέρασα καλά, έλεγα “Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;”»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ, βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών αλλά θυμήθηκε και τη δύσκολη συνεργασία και την αποχώρησή της από το Πρωινό του ANT1.

«Έχω αλλεργία στους τοξικούς ανθρώπους και στους ανθρώπους που δεν κουβαλάνε την αλήθεια τους, όποια και να είναι αυτή. Πάντα η αλήθεια είναι όμορφη. Όλοι έχουμε σκιές, όλοι έχουμε ανασφάλειες, ο καθένας σε διαφορετικούς τομείς, αλλά όταν πάντα κουβαλάς την αλήθεια σου σε αυτό, αυτή είναι η ομορφιά και πια η επικοινωνία που μπορείς να έχεις με τον απέναντι σου», τόνισε η Μαρία Κορινθίου.

«Το Πρωινό ήταν μια δουλειά που δεν πέρασα καλά, το έχω δηλώσει. Πάμε παρακάτω, ήταν κι αυτό ένα μάθημα για εμένα ψυχικά. Εκείνη την ώρα λες “Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;”, εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να το αντιληφθώ, όταν πια έκατσα και ηρέμησα, φυσικά είδα ποιο ήταν το μάθημά μου.

Ήταν να προστατεύομαι περισσότερο από τέτοιου τύπου ψυχολογικές καταστάσεις και να με προετοιμάσει για άλλα πράγματα. Θα δίνω μεγαλύτερη προσοχή στις συνεργασίες», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου για την εμπειρία της στο πρωινό του ΑΝΤ1.