Η Μαρία Κορινθίου διαψεύδει τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα: «Δεν τιμά το κανάλι αν με έδιωξε»

Η Μαρία Κορινθίου διαψεύδει τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα: «Δεν τιμά το κανάλι αν με έδιωξε»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε τη θέση της σχετικά με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου, μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή «Το Πρωινό».

«Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Δεν είχα κάτι να της πω για να το ακούσει ή κάτι να της πω για να μην το ακούσει», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πού μπορεί να αποσκοπεί μετά από έναν χρόνο; Γιατί να ξαναδημιουργηθεί αυτή η δήλωση; Τα γεγονότα που συνέβησαν ήταν ακριβώς το αντίθετο. Την ημέρα που εγώ έφτασα στα όρια μου. Κάτι έγινε, καλή ώρα στο πλατό, εκείνη την ώρα. Έφτασα στα όρια μου, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία στο πλατό, δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αν θυμάστε καλά. Αποχώρησα από το κλείσιμο της εκπομπής. Την ώρα που έφευγα από το πλατό γύρισαν και μου είπαν «Πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες». Να προσέχουμε κιόλας γιατί δεν τιμά και το ίδιο κανάλι αν με έδιωξε, επειδή είπα ότι έχασα την υπομονή μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε ιδιωτικά συμφωνητικά που έχουμε υπογράψει» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου και πρόσθεσε:

«Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του καναλιού, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα άτομα. Μαζί τους και συζήτησα και αφού αποχώρησα. Καμία σχέση με το κανάλι και με τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε και τα συμβόλαια. Δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί να το ξαναδηλώνουμε αυτό. Για να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες τους. Αν όντως είχα τσακωθεί με τη διοίκηση δε θα είχα πρόβλημα να βγω να το πω».

«Δεν έχω μιλήσει ονομαστικά και ακριβώς με γεγονότα. Γιατί έναν χρόνο εγώ κρατιέμαι; Γιατί φοβάμαι; Όχι φυσικά και δε φοβάμαι. Δεν κατηγορώ όλους τους. Είναι τρία άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη. Δε θέλω να πάρει άλλη έκταση, θέλω απλά να φύγει, δε θέλω να το συνεχίσω. 9 μήνες έκανα υπομονή για να τιμήσω το συμβόλαιό μου και 5 ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ. Έφτασα στα όριά μου που σημαίνει ότι… είναι εργασιακό το κομμάτι, θα πω αυτό. Γινόντουσαν διάφορα γεγονότα που όλο και περισσότερο όταν έλεγα σταματήστε να με τσιμπάτε… τα τσιμπήματα ήταν στο εργασιακό κομμάτι» αναφέρει η Μαρία Κορινθίου.