Μαρία Καβογιάννη: «Η απώλεια της μητέρας μου με δυνάμωσε, την κουβαλάω μέσα μου»

Μαρία Καβογιάννη: «Η απώλεια της μητέρας μου με δυνάμωσε, την κουβαλάω μέσα μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και την Δανάη Μπάρκα, παραχώρησε η Μαρία Καβογιάννη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων άνοιξε την καρδιά της και εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας.

«Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Η οικογένεια, οι φίλοι μου, το παιδί μου πάντα με βοηθάνε να ξεπερνάω τις δυσκολίες. Στην αρχή της καριέρας μου σκέφτηκα να τα παρατήσω, με δυσκόλευε ο εαυτός μου. Όλες μου οι συνεργασίες ήταν πολύ σημαντικές, τις ευχαριστήθηκα και τις χάρηκα», είπε η Μαρία Καβογιάννη.

Μάλιστα, η Μαρία Καβογιάννη αναφέρθηκε και στο έργο που τη σημάδεψε, την «Φουρκέτα» της Ελένης Γκασούκα, καθώς εκείνη την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο έργο έχανε τη μητέρα της.

«Η απώλεια της μητέρας μου με έκανε ευαίσθητη, αλλά και με δυνάμωσε. Νιώθω ότι δεν την έχω χάσει. Νιώθω ότι υπάρχει ακόμη. Χαίρομαι που η μητέρα μου πρόλαβε να δει αυτά που έχω κάνει. Σε κάθε έργο, την κουβαλάω πάντα μέσα μου. Νιώθω σαν να το βλέπει γιατί είναι η δική της εποχή, σαν να της το απευθύνω κάθε βράδυ. Είμαι ίδια με τη μαμά μου, έχουμε τα ίδια στοιχεία» εξομολογήθηκε η Μαρία Καβογιάννη.