Μαρία Κατσανδρή: «Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Φιλιππίδη να χτυπάει τον Γιώργο Ψάλτου»

Μαρία Κατσανδρή: «Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Φιλιππίδη να χτυπάει τον Γιώργο Ψάλτου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”, παραχώρησε η Μαρία Κατσανδρή.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και στον θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη, στις πυρκαγιές στο Μάτι.

«Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Πέτρο Φιλιππίδη να χτυπάει τον Γιώργο Ψάλτου στην παράσταση “Φον Δημητράκης”. Αν θα φτάσει στα δικαστήρια, θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του Γιώργου Ψάλτου. Όταν είσαι μπροστά, πρέπει να πεις την αλήθεια. Υπάρχουν Φιλιππίδηδες σε όλους τους χώρους. Αυτό πρέπει να σταματήσει για να μην υπάρξουν άλλοι στο μέλλον. Συνεργάστηκα ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, λίγα χρόνια μετά, στην παράσταση “Ψέμα στο Ψέμα”. Έδωσα μια δικαιολογία στον εαυτό μου. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος και εγώ να τον συγχωρέσω για αυτό το λάθος, πως ήταν μια κακή στιγμή», είπε η Μαρία Κατσανδρή.

Όσο για τη συνάδελφό της, Χρύσα Σπηλιώτη που έχει φύγει από τη ζωή το καλοκαίρι του 2018, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το τελευταίο τηλεφώνημα που είχαν πριν εκείνο το καλοκαίρι.

«Το Καρέ της Ντάμας ήταν μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για όλους μας και τώρα είναι μια πτυχή λύπης. Με την Χρύσα δεν ήμασταν μόνο συνάδελφοι, γνωριζόμασταν και πριν το Καρέ. Το τελευταίο τηλεφώνημα ήταν λίγο πριν εκείνο το καλοκαίρι, που της είπα Χρύσα μου, δεν πρόλαβα να έρθω να σε δω γιατί δούλευα. Μου είπε έλα ρε Μαράκι του χρόνου. Από τότε έχω πει ότι ποτέ δεν θα λέω του χρόνου, δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να ξαναδώ το “Καρέ της Ντάμας”. Όλοι θα πεθάνουμε, το θέμα είναι το πως», είπε η Μαρία Κατσανδρή.