Μαρία Καρλάκη: «Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να…»

Μαρία Καρλάκη: «Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα, παραχώρησε η Μαρία Καρλάκη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, ενώ εξομολογήθηκε πως θα μεγαλώσει μόνη της το μωρό της καθώς ο δεν είναι μαζί με τον πατέρα του παιδιού της.

«Ανυπομονώ να πάρω τον γιο μου αγκαλιά. Θα γεννήσω τον Νοέμβριο, το μωρό θα βγει σκορπιός όπως εγώ. Μόλις έμαθα πως είμαι έγκυος, έβαλα τα κλάματα, το μωρό αυτό είναι θεόσταλτο. Ο Τριαντάφυλλος είχε καταλάβει πως είμαι έγκυος πριν καν το μάθω εγώ. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας αντιμετωπίζουμε τα ψυχολογικά των άλλων», είπε η Μαρία Καρλάκη και πρόσθεσε:

«Ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε πως είμαι έγκυος. Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου. Έχω πελαγώσει από το άγχος για το πώς θα μεγαλώσω το παιδί μου. Με στεναχωρεί όταν σκέφτομαι πως πρέπει να εξηγήσω στο παιδί μου γιατί δεν είμαι μαζί με τον μπαμπά του. Το όνομα του παιδιού μου θα είναι Ραφαήλ κα τα βαφτίσια θα γίνουν στη Μυτιλήνη. Σε πέντε χρόνια θα ήθελα να έχω την οικογένειά μου και να κάνω και δεύτερο παιδί».