Μαρία Ηλιάκη: «Θα ήθελα να μην ξαναμιλήσω για τον Νίκο»

Μαρία Ηλιάκη: «Θα ήθελα να μην ξαναμιλήσω για τον Νίκο»

Θέση θέλησε να πάρει Μαρία Ηλιάκη μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα», στις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για εκείνη και τη σχέση τους, στην Αννίτα Πάνια.

«Με την Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουν καλέσει στην εκπομπή, την έχουν πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί. Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει» είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς.

Απαντώντας στις δηλώσεις αυτές, η Μαρία θέλησε να βάλει ένα τέλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να μιλήσει ξανά δημόσια για τον Νίκο Μουτσινά και πως ό,τι έχουν οι δυο τους να πουν, θα το πουν ιδιωτικά.

«Τώρα περιμένετε όλοι από μένα να πω κάτι. Δε μου αρέσει να απαντάω μέσα από εκπομπές. Θα το κλείσω το θέμα γιατί εγώ το ξεκίνησα κατά λάθος. Έχω και εγώ μια ευθύνη όταν τις προάλλες είπα πως με στενοχώρησε πως δε μου έχει ευχηθεί για το παιδί. Δεν έπρεπε να το πω στο αέρα. Έπρεπε να το πω στον ίδιο, αφού με είχε πειράξει.

Θα ήθελα να μην ξαναμιλήσω για τον Νίκο. Αλλά αυτό το λέω με πάρα πολύ καλή διάθεση. Γιατί το είπα και προχθές σε μια γραπτή συνέντευξη και το γραπτό είναι πολύ διαφορετικό από το προφορικό… Και μεταφέρθηκε μετά στα sites ότι δε θα ξαναμιλήσω ποτέ για αυτόν. Δεν το είπα με αυτή τη διάθεση. Είπα απλά ότι είναι κάτι μεταξύ μας και θέλω να το λήξουμε εδώ. Δε θέλω να ξαναμιλήσω τηλεοπτικά και δημόσια. Στο μεταξύ μας έχουμε να πούμε πολλά.

Τηλεοπτικά και δημόσια δε θα ήθελα να ξαναπώ τίποτα, γιατί σέβομαι τη σχέση που έχω με τον Νίκο. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ η αλήθεια είναι. Το θέμα κλείνει εδώ και τα υπόλοιπα κάποια στιγμή από κοντά» είπε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία απέφυγε στη συνέχεια να σχολιάσει και την πολυσυζητημένη κόντρα του Νίκου Μουτσινά με τον Γιώργο Καπουτζίδη.