Μαρία Ηλιάκη: «Η περίοδος του Δέστε Τους ήταν από τις πιο σκοτεινές της ζωής μου»

Μαρία Ηλιάκη: «Η περίοδος του Δέστε Τους ήταν από τις πιο σκοτεινές της ζωής μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία που της άφησε η τηλεόραση, την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας του «Δέστε τους» και τον θάνατο της μητέρας της.

«Ήταν πολύ ωραία τα χρόνια του Κους-Κους, είχαν κάτι, μια ανεμελιά, μία αθωότητα. Έλεγε ο καθένας τη βλακεία του και δεν μας παρεξηγούσε κανείς, πάντα στο πλαίσιο της ευπρέπειας όσο γινόταν. Δεν θα άλλαζα τίποτα από τότε.

Έχω περάσει πολύ ωραία στην τηλεόραση και ήταν ένα επάγγελμα που ονειρευόμουν να κάνω από μικρή. Την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας με το “Δέστε τους” δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω έξω. Όλο αυτό με τον Νίκο, τον χορό της Ηλιάκη… Γινόταν χαμός.

Εκείνη την περίοδο, ενώ ζούσα κάτι πολύ ωραίο επαγγελματικά, ήταν από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου. Ήταν τότε που ξεκίνησε να αρρωσταίνει η μαμά μου. Οπότε ζούσα μια παράνοια. Η μαμά ζούσε εδώ, μέναμε κοντά.

Στην αρχή, όταν αρρώστησε η μαμά μου και άρχισε να παθαίνει τα πρώτα εγκεφαλικά, δεν μπορούσα να το δεχθώ. Είχαμε μία έντονη σχέση με τα θετικά και τα αρνητικά της. Ταλαιπωρήθηκε 8 χρόνια αλλά νομίζω ότι εκεί που είναι τώρα είναι χαρούμενη και περήφανη. Όταν έγινα κι εγώ μαμά, δικαιολόγησα πολλές συμπεριφορές της, ειδικά την υπερπροστατευτικότητά της. Ήταν μια πολύ ωραία περίοδος που δεν μπόρεσα να την απολαύσω», εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.