Μαρία Μπακοδήμου για Δέσποινα Βανδή: «Δεν θα έπρεπε να δέχεται bullying για το τι θα φορέσει, είναι σαν…»

Μαρία Μπακοδήμου για Δέσποινα Βανδή: «Δεν θα έπρεπε να δέχεται bullying για το τι θα φορέσει, είναι σαν...»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου που βρέθηκε σε εκδήλωση ομορφιάς.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων απάντησε και για την καλή της φίλη, Δέσποινα Βανδή και τα σχόλια που δέχτηκε σχετικά με τα σέξι ρούχα που φοράει στις νυχτερινές εμφανίσεις της.

«Φυσικά και βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, είναι σαν να έχεις ένα μαγαζί και να μη βλέπεις μετά τι ταμείο κάνεις. Η ΕΡΤ έχει εκπομπές που πραγματικά δεν χρειάζεται να βλέπεις τα νούμερα. Δηλαδή θα έπρεπε να υπάρχουν, άσχετα με το τι νούμερα κάνουν. Έχει εκπομπές που δεν θα τολμούσαν να κάνουν τα άλλα κανάλια γιατί θα φοβόντουσαν το αποτέλεσμα και χαίρομαι πολύ να βλέπω κάποιες από τις εκπομπές γιατί είναι διαφορετικές. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μου φαίνεται μια χαρά στην ΕΡΤ» σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν θα έπρεπε πια μια γυναίκα να δέχεται bullying για το τι θα φορέσει. Είμαστε στο 2023, είναι λίγο σαν αστυνομία των ηθών. Να αρχίσουμε και τη μαντίλα. Μου γράφουν στα social media γιατί φοράω μίνι, γιατί έχω ντεκολτέ. Και η μαμά μου το λέει. Αν τα σχόλια είναι τοξικά τα μπλοκάρω. Δεν θέλω να τους δώσω τον χώρο να βγάλουν πίκρα» απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου για τη Δέσποινα Βανδή.