Μαρία Μπακοδήμου: «Έκλαψα όταν τα παιδιά μου έφυγαν στο εξωτερικό, δεν…»

Μαρία Μπακοδήμου: «Έκλαψα όταν τα παιδιά μου έφυγαν στο εξωτερικό, δεν...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες», βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση με τους δύο γιους της, αλλά και για τις «δυσκολίες» που αντιμετώπισε όταν πήγαν στο εξωτερικό για σπουδές

Ενώ ξεκινώντας αναφέρθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση, την οποία υπηρετεί πιστά 25 χρόνια, ενώ επεσήμανε ότι «οι δεσμεύσεις με πνίγουν σε όλους τους τομείς της ζωής μου».

«Μου αρέσει αυτή η δουλειά και την έχω απολαύσει σε όλες τις εκφάνσεις της. Έχω δουλέψει σε εκπομπές που δεν μου άρεσαν, δεν ήμουν εγώ καλή, είχα χάσει τον μπαμπά μου, είχα τα ψυχολογικά μου. Η τηλεόραση πρέπει να έχει ανθρώπους που είναι ανοιχτοί και να δείχνουν αυτό που είναι, όταν έχει ανθρώπους που τα έχουν χαμένα με τον εαυτό τους, είναι μία θολούρα και για τον τηλεθεατή» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ενώ σχετικά με την στιγμή που οι γιοι της έφυγαν για σπουδές στο εξωτερικό, η Μαρία Μπακοδήμου εξομολογήθηκε: «Συγκινήθηκα στο αεροδρόμιο, μετά έκλαψα στο αμάξι μετά από λίγο όμως το συνήθισα. Ήταν πάντα μέσα το ότι τα παιδιά μου θέλω να είναι ανεξάρτητα. Δεν σκεφτόμουν αρνητικά γιατί μετά θα έμπαινα στη διαδικασία να σκέφτομαι πάντα αρνητικά και να μου φταίνε όλα όπου και να βρίσκονται. Δεν επιβιώνεις με αυτό. Το μόνο όριο που έχω θέσει είναι όταν δεν κοιμούνται σπίτι να μου το λένε».