Μαρία Αντουλινάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ακόμα και αν αθωωθεί δεν θα ξανασυνεργαστώ. Ήξερα ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις»

Μαρία Αντουλινάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ακόμα και αν αθωωθεί δεν θα ξανασυνεργαστώ. Ήξερα ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Μαρία Αντουλινάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις υποθέσεις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι δύο διαφορετικές υποθέσεις. Η υπόθεση Λιγνάδη είναι πιο σοβαρή για μένα, λόγω των ανήλικων. Είναι λιγάκι διαστροφικό όλο αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να το ανεχτώ με τίποτα. Όχι πως του Πέτρου δεν είναι μεμπτό. Περιμένω κι εγώ τα αποτελέσματα της δίκης αλλά μέσα μου, αυτούς τους ανθρώπους τους έχω καταδικάσει.

Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστώ με τον Λιγνάδη, ούτε επρόκειτο ποτέ να συνεργαστώ γιατί έτσι κι αλλιώς κινούταν σε έναν άλλον κύκλο και αυτός και εγώ, δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ. Ήταν στο Εθνικό, άλλες παρέες, δεν ήμουν στον κύκλο του, δεν είχε τύχει ποτέ ούτε να συναντηθούμε.

Με τον Πέτρο είχαμε συνεργαστεί… Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν όμως. Ακόμα και αν αθωωθεί, δεν θέλω. Ήξερα ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο Πέτρος και στις δουλειές του δεν δεχόταν το όχι», είπε η Μαρία Αντουλινάκη.