Μανώλης Παπακαλιάτης για τον γιο του, Χριστόφορο: «Έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά»

Μανώλης Παπακαλιάτης για τον γιο του, Χριστόφορο: «Έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Box Out» της «Creta TV», παραχώρησε ο πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης.

Ο κ. Μανώλης Παπακαλιάτης μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο του, την στιγμή που του ανακοίνωσε πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ σχολίασε και τα οικονομικά του.

«Θυμάμαι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά ή σχεδόν επαγγελματικά με την τέχνη. Αρχικά ήταν κολλημένος με το θέατρο της σχολής του Μωραΐτη, αλλά εγώ είχα άλλα όνειρα. Θεώρησα ότι καλό θα ήταν να σπουδάσει οικονομικά για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και να μάθει 5 πράγματα.

Είχαμε πάει μαζί στη Βοστώνη, αλλά αυτός με κορόιδευε… Τότε έπαιζε τους “Μήτσους” και όταν είδε ότι αυτό προχωράει μου λέει “ρε μπαμπά αν θα φύγω τώρα και χαθώ 4-5 χρόνια από το προσκήνιο, θα χαθώ. Οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τα οικονομικά τα οποία ούτως ή άλλως δεν τα πολύ πάω καλά”. Ο Χριστόφορος έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά. Οπότε τότε ξεκίνησε την καριέρα του», αποκάλυψε ο Μανώλης Παπακαλιάτης.

«Για όλα τα παιδιά μου είμαι υπερήφανος. Έχουν βγει καλά παιδιά, εντάξει, ο Χριστόφορος, έχοντας αυτή τη δημοσιότητα θεωρώ ότι είναι κι αυτός ένα πάρα πολύ καλό παιδί, προσγειωμένος. Δεν έχει πηδήξει το καλάμι κι ένας πατέρας με τη σταδιοδρομία του Χριστόφορού, δεν μπορεί παρά να είναι περήφανος», πρόσθεσε ο Μανώλης Παπακαλιάτης.