Μανώλης Γαλετάκης: Από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» στα χωράφια της Κρήτης

Μανώλης Γαλετάκης: Από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» στα χωράφια της Κρήτης

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που προβάλλεται κάθε μεσημέρι σε επανάληψη μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ένας από τους χαρακτήρας της σειράς που λατρέψαμε είναι ο Μανώλης, ο οποίος είναι θαμώνας με το σκύλο του στο μπαρ, όπου εργάζεται η Ελένη Βλαχάκη.

Ο Μανώλης Γαλετάκης όπως είναι το πραγματικό του όνομα, σήμερα έχει εγκατασταθεί στην Κρήτη, όπου ασχολείται με θερμοκήπια.

Συγκεκριμένα ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» για τη ζωή του και μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν κρατάει σχέση με τους ηθοποιούς του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Η ζωή σε κάνει λίγο κι απομακρύνεσαι αλλά υπάρχουν άτομα που αγαπώ πάρα πολύ. Κρατάμε επαφές με την Ελένη Ράντου, είναι από τα πρώτα σίριαλ που έχω κάνει. Αλλά και με τον Χάρη Ρώμα, όποτε κατεβαίνει βρισκόμαστε και με την Ελένη Ζιώγα…Σε αυτήν την φάση της ζωής συνειδητοποιείς ότι τα χρήματα δεν είναι ζητούμενο, παρόλο που μου είχαν πει να ανέβω Αθήνα.

Στην Κρήτη με ρωτούν για όσα κάναμε, πριν από 20 χρόνια στην σειρά. Γύρω στο 2014 σκέφτηκα τι άλλο θα μπορούσα να κάνω σε σίριαλ και τέτοια γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Όταν δουλεύεις και χάνεις λεφτά και δεν πληρώνεσαι για αυτό που κάνεις, είπα την αγαπώ αυτήν την δουλειά αλλά κάπως πρέπει και να ζήσουμε.

Από την Εργαζόμενη Γυναίκα είχα χάσει χρήματα κι η Ελένη δεν είχε βγάλει καθόλου από αυτήν την δουλειά. Με ένα φίλο μου σκεφτόμασταν τι θα μπορούσαμε να κάνουμε στην Κρήτη. Εδώ βοηθούσα στα θερμοκήπια του κολλητού μου στην πρώτη καραντίνα κι είπα ότι θα μπορούσα να κάνω αυτήν την δουλειά. Νοικιάσαμε θερμοκήπια μαζί… Δεν μου λείπουν οι ρυθμοί της Αθήνας, δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα», είπε ο Μανώλης Γαλετάκης.