Μάκη Δελαπόρτας για θάνατο Μάρθας Καραγιάννη: «Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό…»

Μάκη Δελαπόρτας για θάνατο Μάρθας Καραγιάννη: «Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό…»

Όπως έγινε γνωστό, την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών, άφησε το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου στο σπίτι της, η Μάρθα Καραγιάννη.

Ο θάνατός της ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο, ενώ άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο, την αποχαιρετούν και δημόσια μέσα από τα social media.

Μάλιστα, ο καλός φίλος της Μάρθας Καραγιάννης, Μάκης Δελαπόρτας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού και εμφανίστηκε συγκλονισμένος.

«Δυστυχώς είμαι στην Κύπρο. Με πήραν τηλέφωνο πριν από λίγο και μου το είπαν και δεν το πίστευα. Τελικά είναι αλήθεια… Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Δεν ήταν τόσο άσχημα η Μάρθα, γιατί εγώ είχα συνεχή επαφή με τη Ντόρα Δούμα.

Είμαι συγκλονισμένος, έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα. Όπως είπε μάλιστα, η σπουδαία ηθοποιός είχε αποφασίσει από πέρσι να μην εμφανιστεί ποτέ κάπου τηλεοπτικά. «Από πέρυσι είχε αποφασίσει πως δεν ήθελε να ξαναεμφανιστεί. Ήξερε πως είχε ξεκινήσει το πρόβλημα υγείας της.. Δεν ήθελε να εκτίθεται στα φώτα και καλά έκανε. Είχε μία απίστευτη αξιοπρέπεια, ήξερε μέχρι που μπορούσε.

Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό ώστε να πούμε ότι θα συνέβαινε αυτό που συνέβη. Τώρα ό,τι κι αν πούμε για τη Μάρθα… Η Μάρθα Καραγιάννη είναι μία ολόκληρη εποχή. Για μένα ήταν ένας δικός μου άνθρωπος. Είναι ξερίζωμα ψυχής αυτή τη στιγμή αυτό που αισθάνομαι», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.