Μαίρη Σταυρακέλη: «Με ταράζει ο θάνατος του Αίαντα Μανθόπουλου, γι’ αυτό δε μπορώ να ξαναδώ το “Καρέ της Ντάμας”»

Μαίρη-Σταυρακέλη-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Βreakfast @Star», παραχώρησε η Μαίρη Σταυρακέλη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του σήριαλ «Καρέ της Ντάμας» αλλά και την τραγική απώλεια του Αίαντα Μανθόπουλου.

«Δεν ξέρω γιατί αλλά το «Καρέ της ντάμας» που είναι παλιό σίριαλ και δεν παίζεται σε επαναλήψεις, θεωρούσα πως ο κόσμος θα το έχει ξεχάσει. Παρόλα αυτά όμως δεν συμβαίνει αυτό. Μου μιλάνε πολλοί μέχρι και σήμερα για αυτή τη σειρά» ανέφερε η Μαίρη Σταυρακέλη.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Σταυρακέλη μίλησε και για τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη σειρά «Το καρέ της Ντάμας».

«Δυστυχώς μεγαλώνοντας μεγαλώνουν και οι απώλειες. Δεν το περιμέναμε (σ.σ. τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου) και είναι και αυτό ένα κομμάτι που με ταράζει πολύ. Είναι αυτό που δεν μπορώ πια να δω το «Καρέ της ντάμας». «Α, πάρα πολύ ωραία, δεν θα το δω μάλλον ποτέ» λέω. Ποτέ ξανά» είπε η Μαίρη Σταυρακέλη.

«Σήμερα γίνονται διάφορα δύσκολα πράγματα στην τηλεόραση. Ας πούμε, είχαμε γυρίσει κάποια επεισόδια και για το σίριαλ «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που ήταν μια σειρά που πήγαινε μια χαρά. Νομίζω όμως πως τέσσερα επεισόδια είναι γυρισμένα, είναι τελειωμένα αλλά δεν προβλήθηκαν ποτέ» πρόσθεσε η Μαίρη Σταυρακέλη.