Βαγγέλης Περρής: «Υπήρχαν πράγματα που δεν είπα με τον Θέμο Αναστασιάδη, υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν»

Βαγγέλης Περρής: «Υπήρχαν πράγματα που δεν είπα με τον Θέμο Αναστασιάδη, υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, παραχώρησε ο Βαγγέλης Περρής.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για τον τσακωμό του με τον Γιώργο Λιάγκα, όλα όσα έγιναν με την Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και για τον Θέμο Αναστασιάδη.

«Είχαμε τσακωθεί με τον Λιάγκα και με τον Αρναούτογλου. Ωριμάζουμε όμως με τα χρόνια και τα βρήκαμε, γιατί είναι καλοί άνθρωποι. Φέτος στο πρωινό δεν ζήτησα να είμαι πάνελ. Η ηγεσία συνεπάγεται τρομερές ευθύνες και οι ευθύνες φθορά. Δεν είμαι καθόλου σε τέτοια φάση. Θέλω να ζήσω τις στιγμές που μου στέρησε η δουλειά τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.

«Η Μαίρη ποτέ δεν είπε αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε από τη Ζήνα Κουτσελίνη. Και το πέταγμα ενός περιοδικού δεν νομίζω ότι συνιστά επιβεβαίωση αυτών που είπε η απέναντι πλευρά. Ειπώθηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η Μαίρη έσπευσε να του πει: μα βρε Δημήτρη. Το περιοδικό ήταν σε άλλη ενότητα», ξεκαθαρίζει ο Βαγγέλης Περρής.

«Αναπολώ ακόμα την εκπομπή «Όλα», υπάρχει κενή η καρέκλα του Θέμου. Υπήρχαν κάποια πράγματα στα οποία στα υστερόγραφα δεν μπορέσαμε να τα πούμε, έμειναν υποσχέσεις στα κινητά που δεν ολοκληρώθηκαν. Ειπώθηκαν όμως πολύ συνταρακτικά πράγματα μεταξύ μας, που δεν μπορώ καν να τα εξομολογηθώ», παραδέχεται ο Βαγγέλης Περρής για τον αείμνηστο δημοσιογράφο και συνεργάτη του.