Μαίρη Χρονοπούλου για την απώλεια του Κώστα Καζάκου: «Έχουν φύγει όλοι, έμεινα ολομόναχη»

Μαίρη Χρονοπούλου για την απώλεια του Κώστα Καζάκου: «Έχουν φύγει όλοι, έμεινα ολομόναχη»

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση των θανάτων του Κώστα Καζάκου αλλά και της Ειρήνης Παππά.

Η Μαίρη Χρονοπούλου που είχε συνεργαστεί με τον Κώστα Καζάκο και συνδεόταν μαζί του με μια μακρά φιλία, μίλησε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη χωρίς να καταφέρει να κρύψει τη θλίψη της.

«Έχω χάσει πια όλους μα όλους τους παρτενέρ μου, τους κινηματογραφικούς. Έφυγε ο Νίκος Κούρκουλος, ο Γεωργίτσης, ο Βόγλης, ο Μπάρκουλης, ο Καζάκος. Όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους έχουν φύγει. Αισθάνομαι ολομόναχη. Σήμερα αισθάνομαι ότι πια στέγνωσα. Είναι τραγικό. Έχω αρχίσει και αποχαιρετώ με τη φράση “εις το επανιδείν”. Φτάνει η ώρα πια να τους συναντήσω. Έχουν φύγει όλοι.

Με τον Κώστα Καζάκο έχουμε κάνει πολλές σημαντικές ταινίες μαζί. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φίλος από πολύ πολύ παλιά. Ήμουν φίλη με την πρώτη πρώτη του γυναίκα. Από τότε είμαστε φίλοι. Κάναμε καταπληκτικές ταινίες μαζί. Τον Κώστα Καζάκο με τη Τζένη Καρέζη δεν τους έχω ζήσει σαν ζευγάρι. Ήμουν πολύ κολλητή στα νιάτα μας με τον Κώστα και την πρώτη του γυναίκα. Ο Κώστας κατάφερε να είναι ταυτόχρονα και δάσκαλος και μαθητής. Μόνο οι πολύ καλοί ηθοποιοί το καταφέρνουν αυτό» είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Με την Ειρήνη Παππά έχουμε μεγαλώσει μαζί, τα σπίτια μας ήταν διαγώνια, Την ξέρω από μικρό παιδάκι» είπε σε άλλο σημείο η Μαίρη Χρονοπούλου.