Μαίρη Μπάρκουλη: “Την κοπάνησα από το νοσοκομείο”

Μαίρη-Μπάρκουλη-250x250.jpg

Όπως έγινε γνωστό, η Μαίρη Μπάρκουλη το βράδυ της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου αποφάσισε να αποχωρήσει από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν, παρότι έπρεπε να καθίσει τουλάχιστον ακόμη μια ημέρα μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε.

Μάλιστα, η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη μίλησε μέσω skype στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μίλησε για τη “φυγή” της από το νοσοκομείο.

Ενώ τα όσα δήλωσε η Μαίρη Μπάρκουλη προκάλεσαν την αντίδραση της παρουσιάστριας, Κατερίνας Καινούργιου.

«Την κοπάνησα χθες από το νοσοκομείο. Ήμουν κυρία, ντύθηκα, έβαλα το μπουφάν μου και λέω εγώ παιδιά φεύγω, πάω σπίτι μου. Δεν μπορούσα. Δεν πειράζει. Εγώ δεν κάθομαι μέσα στα νοσοκομεία. Μου έκαναν την εξέταση, μου έδωσαν τα φάρμακά μου. Την έκανα την επέμβαση. Δεν μου έβαλαν στεντ, έπαθα οξύ έμφραγμα. Ήταν να φύγω σήμερα. Σε 20 ημέρες θα κάνω επαναληπτικές εξετάσεις», δήλωσε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Ενώ από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Κυρία Μαίρη μου, δεν πάει έτσι. Δεν είναι σωστό. Όχι, όχι. Τώρα θα τσαντιστώ. Μου θυμίζετε τον μπαμπά μου. Πήγε νοσοκομείο και έβγαζε μόνος του τις πεταλούδες. Δεν θέλω να συνεχίσουμε τη σύνδεση, γιατί με έχετε συγχίσει».