Μαίρη Μπάρκουλη: “Ανακαλύψαμε ότι έχω Hashimoto που συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα”

Μαίρη Μπάρκουλη: “Ανακαλύψαμε ότι έχω Hashimoto που συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα”

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, η Μαίρη Μπάρκουλη μπήκε στο νοσοκομείο.

«Καλησπέρα από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο… Μεγάλη καταιγίδα ήρθε… Στείλτε αγάπη γιατί με πιάνει το παράπονο και όλο κλαίω. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη, στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook χωρίς να δίνει περεταίρω πληροφορίες.

Μάλιστα, ο Γιάννη Πουλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μαίρη Μπάρκουλη μέσα από το νοσοκομείο και την ρώτησε για την κατάσταση της υγείας της.

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις ημέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά.. Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προεμφράγματος. Ανακαλύψαμε ότι έχω hashimoto που είναι αυτοάνοσο και συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα.

Μου είπαν σταμάτα μην περπατάς καθόλου γιατί είναι μία αρτηρία έτοιμη να σπάσει και να πάθεις έμφραγμα. Όλα αυτά γίνονται από το στρες και την στεναχώρια. Ο Νίκος είναι χάλια κλαίει του έχω απαγορεύσει να έρχεται να με βλέπει. Δεν θέλω να έρθει γιατί έβλεπε συνέχεια τον πατέρα του στα νοσοκομεία» εξομολογήθηκε η Μαίρη Μπάρκουλη μέσα από το νοσοκομείο.