Μάγδα Τσαγγάνη: «Ο Γιώργος Κιμούλης αρνήθηκε να παίξει μαζί μου και κατέληξε να παίζει με τη Ρέα Τουτουνζή»

2-85-250x250.png

Συνέντευξη στο “Λοιπόν”, παραχώρησε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άρνηση του Γιώργου Κιμούλη να παίξει μαζί της στο θέατρο.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική σας πορεία;

Όσο εύκολα και όμορφα ήταν τα παιδικά και τα εφηβικά μου χρόνια, τόσο δύσκολα ήταν στο θέατρο. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, πάντα είχα δυσκολίες. Όλα τα έκανα μόνη μου, ολομόναχη. Μου έχει συμβεί σε παράσταση, πασίγνωστη πρωταγωνίστρια να μου κόβει τις ατάκες. Μιλούσε ή γελούσε από πάνω μου, πριν ακόμα εγώ προλάβω να ολοκληρώσω τη φράση μου.

Ακόμα και οι ταμίες με ρωτούσαν πώς αντέχω και δεν της έκανα θέμα, αλλά δεν μπορούσα να της το πω. Δεν είχα τη δύναμη. Ενώ στη ζωή μου ήμουν πολύ ντόμπρος άνθρωπος, στο θέατρο υπήρξα κότα, ενώ δεν είχα ανάγκη, καθώς με είχε εξασφαλίσει οικονομικά ο πατέρας μου. Θυμάμαι και κάποια άλλη που μου μιλούσε πολύ άσχημα και με πρόσβαλλε ακόμα και πάνω στη σκηνή.

Τέλος υπήρξε και ο Κιμούλης που όταν του πρότειναν παλιά να παίξει μαζί μου, αρνήθηκε και είπε «αν είναι δυνατόν να παίξω με την Τσαγγάνη, εγώ που είμαι σπουδαίος» και τελικά κατέληξε να παίξει με τη Ρέα Τουτουνζή, η οποία ήταν μοντέλο και δεν είχε βγάλει καν σχολή, καλά να είναι το κορίτσι. Αυτός ο μέγας που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, είχε συμπρωταγωνίστρια ένα μοντέλο. Τώρα βγαίνει και κάνει μηνύσεις και είναι πάλι στην επικαιρότητα.