Μάγδα Τσαγγάνη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Λυπάμαι που τους βλέπω με χειροπέδες»

Μάγδα Τσαγγάνη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Λυπάμαι που τους βλέπω με χειροπέδες»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», παραχώρησε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους κατηγορούμενους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και στη σειρά «Σαββατογεννημένες».

«Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς που αγαπάω, τον έναν με χειροπέδες, τον άλλον… Λέω, “αυτό που βλέπω τώρα το βλέπω; Είναι αλήθεια; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια”. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Βέγγου. Το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου αλλά και το πιο φρικτό επάγγελμα είναι αυτό του ηθοποιού. Εάν γεννιόμουν ξανά θα γινόμουν το οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Τόσο άγχος και αγωνία συνάντησα, όχι άλλο. Τον καρκίνο τον έβγαλα από το άγχος» είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Όσο για τη σειρά «Σαββατογεννημένες» του Γιώργου Καπουτζίδη, παραδέχτηκε έδωσαν άλλη τροπή στην καλλιτεχνική της πορεία και την έκαναν να «πάρει το αίμα της πίσω». «Μετά τις “Σαββατογενννημένες” πήρα το αίμα μου πίσω, υπήρχαν επιχειρηματίες που μου έλεγαν ότι δεν έχουν θέση για μένα στον θίασό τους. Μετά, τους έλεγα ότι δεν θέλω εγώ! Βεβαίως χτυπάει το τηλέφωνο τώρα, αλλά δεν θέλω. Φοβάμαι ότι θα ξαναβγάλω καρκίνο από το άγχος».