“Λύγισε” η Μαρία Μπεκατώρου μιλώντας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν μιλήσαμε με τη Δώρα και…»

“Λύγισε” η Μαρία Μπεκατώρου μιλώντας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν μιλήσαμε με τη Δώρα και...»

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Stories” και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φιλία που είχε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δυο μήνες και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν μιλήσαμε με τη Δώρα, μου λέει “θέλω να σου πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, γιατί του κράταγες συντροφιά στις δύσκολες στιγμές του. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ”

Γνώρισα τον Αλέξανδρο, πριν από δέκα χρόνια, τότε που συμμετείχαμε κι οι δύο στο Navarino Challenge και συμπαθηθήκαμε αμέσως. Μου άρεσε που έβλεπα έναν ψηλό, γεροδεμένο άντρα και λες ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, αλλά στην προσωπική επαφή ήταν ένας τόσο γλυκός, μειλίχιος άνθρωπος. Το ωραίο ήταν πως ήταν το ραντεβού μας σε αυτήν τη διοργάνωση. Ο Αλέξανδρος με τη Δώρα του στο πρώτο παιδί έγκυο, μετά στο δεύτερο παιδί. Κάπως έτσι αγαπηθήκαμε αληθινά, οικογενειακά. Δεν είχαμε πολύ τηλεφωνική επικοινωνία. Μιλούσα παραπάνω με τη Δώρα. Αλλά ήξερα ότι πάντα είναι εκεί.

Τον έκανε ξεχωριστό η αλήθεια του. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Δε μου αρέσει το “ήταν”. Ήταν σαν ομπρέλα για τη γυναίκα του και τα παιδιά του κι είμαι σίγουρη όταν αν κάποια στιγμή χρειαζόμουν τον Αλέξανδρο, θα ήταν εκεί για εμένα. Ήξερα προσωπικά πράγματα και προσφορές που έκανε ο Αλέξανδρος κι αυτό το κρατάμε για εμάς. Ο Αλέξανδρος απέδειξε τι άνθρωπος είναι με αυτό που έκανε, πριν φύγει από τη ζωή. Ένας άνθρωπος να έχει το κουράγιο, τη δύναμη ψυχής και να γράψει όλα αυτά που έγραψε για να χαράξει και να ανοίξει το δρόμο και τα μάτια σε όλους εμάς, δεν το κάνει συχνά άνθρωπος. Αυτό από μόνο του δείχνει το μεγαλείο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη. Ήταν τόσο δυνατή η ψυχή του που ξέρω ότι ακόμα κι όταν δεν αισθανόταν πολύ καλά, δεν έδειχνε το παραμικρό σε κανέναν. Όταν ήξερα ότι ο Αλέξανδρος είχε αυτό το πρόβλημα, ήταν κάθε απόγευμα και παρακολουθούσε το The Chase. Ήταν ένας από τους πιο πιστούς μου τηλεθεατές. Ένα απόγευμα που μίλησα για εκείνον και τον Μιχάλη Μουρούτσο γιατί είχαμε ερώτηση, είπα ότι είναι τιμή που είναι φίλοι μου, γιατί ξέρω ότι με παρακολουθεί. Είναι από τους πιο ντόμπρους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Έφυγε γενναία και μας έδειξε τον δρόμο», είπε η Μαρία Μπεκατώρου.