Λουκία Παπαδάκη: «Όταν η τηλεθέαση της Λάμψης έπεσε στο 70% έγινε έξαλλος»

Λουκία Παπαδάκη: «Όταν η τηλεθέαση της Λάμψης έπεσε στο 70% έγινε έξαλλος»

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Λουκία Παπαδάκη έκανε ένα flashback στην χρυσή εποχή της ιδιωτικής τηλεόρασης, αλλά και στον ρόλο της Σάντρας τον οποίο ενσάρκωσε στη σειρά Λάμψη του Νίκου Φώσκολου.

«Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα γίνει αυτός ο πάταγος, με την τηλεθέαση να φτάνει και το 85%. Όταν κάποια στιγμή είχαμε πέσει στο 70% σε τηλεθέαση, ο Νίκος Φώσκολος ήταν έξαλλος κι έλεγε “δεν είναι δυνατόν τελειώνει το σίριαλ”. Η Λάμψη αγαπήθηκε γιατί ήταν έντιμη και ειλικρινής», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Έχω την τιμή ο Χρήστος Πολίτης να είναι φίλος μου. Εκτός από συνεργάτες στη Λάμψη ήμασταν και γείτονες. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν εκατομμύρια πράγματα μαζί. Είχε πάρα πολύ πάθος. Ήταν πεισματάρης, σκληρός και τρυφερός. Είχα εξαιρετική σχέση μαζί του. Το αγαπημένη μου επεισόδιο είναι όταν ο Γιάγκος μαθαίνει ότι είμαι έγκυος στο παιδί του κι εκείνος είχε βάλει ανθρώπους να μου επιτεθούν».

Ενώ για τον ρόλο της ως Σάντρα, η Λουκία Παπαδάκη είπε: «Όταν έπαιζε η Λάμψη άδειαζαν οι δρόμοι, καιγόντουσαν τα φαγητά, χτυπούσαν τα τηλέφωνα και δεν τα απαντούσε κανείς. Γεννούσαμε απύθμενα μίση, πάθη και αγάπη στους τηλεθεατές. Η Σάντρα, που υποδύθηκα, ήταν ένας περίπλοκος άνθρωπος που το κίνητρο όλων των ενεργειών της ήταν ο έρωτας που είχε για τον Γιάγκο. Ο ρόλος μου γεννούσε έντονα συναισθήματα στο κοινό, γι’ αυτό με έχουν απειλήσει και με έχουν συγχαρεί».