Λούκας Γιώρκας: «Βιώνεις στερήσεις σε μια οικογένεια με πολλά παιδιά»

Λούκας Γιώρκας: «Βιώνεις στερήσεις σε μια οικογένεια με πολλά παιδιά»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, παραχώρησε ο Λούκα Γιώρκας.

Ο πρώτος νικητής του X-Factor, μεταξύ άλλων μίλησε για την ευκαιρία που του δόθηκε μετά τη συμμετοχή του σε αυτό, αφηγείται πως ήταν τα παιδικά του χρόνια σε μια οικογένεια με 4 παιδιά.

«Σε καμία περίπτωση δεν είχα στο μυαλό μου όσα θα ακολουθούσαν μετρά το X-Factor. Ήταν η πόρτα που άνοιξε για να μπω σε αυτόν τον χώρο. Πλέον είναι ο μοναδικός δρόμος για να κάνει ένα παιδί πιο γρήγορα βήματα. Δεν ξέρω κατά πόσο η θέση έχει σημασία πέραν του γοήτρου. Η πορεία που ξεδιπλώνεται μπροστά σου μετά έχει την ίδια αφετηρία. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Φοίβο με το τραγούδι «Αν μ αγαπάς». Σου εμπνέει μια σιγουριά», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ενώ σχετικά με την οικογένειά τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν, ο Λούκας Γιώρκας δήλωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κατάφερε η μητέρα μου με 4 γιους. Ήμασταν άτακτα παιδιά, αλλά τώρα της φερόμαστε «βασιλικά». Είμαι μακριά από την οικογένειά μου 17 χρόνια. Μεγαλώσαμε χωριστά και μου λείπουν. Οι γονείς μου είναι η δύναμη μου. Βιώνεις στερήσεις σε μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Εγώ ως πρωτότοκος αποτέλεσα παράδειγμα προς μίμηση εν αγνοία μου».

«Πολλές φορές έχω πει ότι υπήρξα άσχημο παράδειγμα για τα αδέλφια μου, γιατί όταν έκανα τις επαναστάσεις μου έβλεπαν. Για τα καλά που πράττω έχουν την ευθύνη οι γονείς μου. Όταν παρεκτρέπομαι την έχω εγώ», επεσήμανε ο Λούκας Γιώρκας.