Λένα Ζευγαρά: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου»

Λένα Ζευγαρά: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Λένα Ζευγαρά.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων δήλωσε δοσμένη στη δουλειά της και εξήγησε γιατί θέλει να παίρνει σε όλα δέκα.

«Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου. Πραγματικά είμαι επικεντρωμένη σε αυτό. Πολλή δουλειά, επικεντρωμένη στον στόχο μου. Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, είναι δίπλα μου πολλά χρόνια. Γενικά όμως δεν εμπιστεύομαι γρήγορα τους ανθρώπους, είμαι λίγο φοβισμένη.

Είμαι τελειομανής, θέλω να παίρνω σε όλα 10, όχι 9μιση. Έτσι ήμουν και στο σχολείο. Οικονομικά τελείωσα. Έβγαλα 18.500 χιλιάδες μόρια και έκλαιγα. Η μητέρα μου έλεγε: το παιδί μου δεν είναι καλά.

Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Υπάρχουν φορές που νιώθω καταβεβλημένη αλλά κρατάει για λίγο. Οι γονείς μου ήταν πάντα δίπλα μου και μου έλεγαν σε όλα μπράβο. Εγώ είμαι έτσι» είπε η Λένα Ζευγαρά.

«Αν πάρεις μια φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονο το αίσθημα της ζήλιας. Με φλερτάρουν. Έχει χαλάσει το φλερτ, ντρέπομαι να με φλερτάρουν, δεν μπορώ να το δεχτώ εύκολα, λείπει το φλερτ το αγνό», αποκάλυψε η Λένα Ζευγαρά.