Λένα Παπαδοπούλου για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο γάμου: «Είμαστε 24 χρόνια μαζί»

Λένα Παπαδοπούλου για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο γάμου: «Είμαστε 24 χρόνια μαζί»

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Λένα Παπαδοπούλου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον σύντροφο της ζωής της, Αλέξη Τσαούση και πώς μετά από 24 χρόνια σχέσης και ένα παιδί καταφέρνουν να είναι ευτυχισμένοι.

«Κλείσαμε 24 χρόνια μαζί και πάμε για τα 25. Ο γιος μας είναι 14 ετών. Ένα μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης μας είναι ότι δεν παντρευτήκαμε. Δεν αλλάζει κάτι. Η συμβίωση, τα προβλήματα και η καθημερινότητα είναι ακριβώς ίδια με αυτή του γάμου. Μπορεί να παντρευτούμε τώρα έτσι για ανανέωση.

Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Αυτό που μας κρατάει είναι όταν ένας έχει αντίθετη γνώμη από τον άλλον, θα επιμείνει για λίγο, αλλά μετά θα συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και είμαστε καλά.

Το 2000 γνωριστήκαμε, όταν συνεργαζόμουν με τον Νότη. Με τον Αλέξη γνωριστήκαμε Σάββατο και Τετάρτη συγκατοικήσαμε. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε πάντα, πολύ καρμικό. Είχαμε εκατομμύρια πράγματα να πούμε. Λες όντως τώρα; Ο Αλέξης είναι πολύ καλό παιδί.

Για μένα ο Αλέξης είναι ασφάλεια. Το επάγγελμά μου είναι ανάγκη να εκφραστώ και μαζί με τον Αλέξη νιώθω ότι είναι η ασφάλειά μου. Εκείνος θα με στηρίξει σε όποια επιλογή έχω. Πάντα με στηρίζει. Είναι το στήριγμά μου, είναι πάντα δίπλα μου, ακόμη και αν στραβοπατήσω θα είναι εκεί για να πιαστώ. Το ίδιο και εγώ για εκείνον βέβαια» εξομολογήθηκε η Λένα Παπαδοπούλου.