Λευτέρης Πετρούνιας: «Οι δοκιμασίες που πέρασα τα τελευταία χρόνια με έκαναν άτρωτο»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Οι δοκιμασίες που πέρασα τα τελευταία χρόνια με έκαναν άτρωτο»

Όπως έγινε γνωστό, ο Λευτέρης Πετρούνιας το απόγευμα της Κυριακής 21 Αυγούστου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής.

Ο ίδιος πήρε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους και αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης συγκεντρώνοντας 15.133 βαθμούς.

Μάλιστα, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ο “άρχοντας των κρίκων” σε μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τόνισε ότι οι δοκιμασίες που πέρασε τα τελευταία χρόνια τον έκαναν άτρωτο.

«Το 6ο Ευρωπαϊκό Χρυσό μετάλλιο με γεμίζει χαρά και δύναμη για τη συνέχεια! Οι δοκιμασίες που περάσα τα τελευταία χρόνια μ’ έκαναν άτρωτο και σ’ αυτό συμβάλλατε όλοι εσείς που είστε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια στα δύσκολα και στα εύκολα.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που είναι στο πλάι μου σ’ αυτή την προσπάθεια ! Thank you Munich for the love !», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό είναι το έκτο χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στη διοργάνωση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησε με το χρυσό στο Μονπελιέ το 2015 και ακολούθησαν τα χρυσά σε Βέρνη (2016), Κλουζ (2017), Γλασκόβη (2018), Βασιλεία (2021), Μόναχο (2022).