Λευτέρης Ελευθερίου: «Με τη σύζυγό μου περάσαμε κρίση, σκεφτήκαμε να χωρίσουμε»

Λευτέρης Ελευθερίου: «Με τη σύζυγό μου περάσαμε κρίση, σκεφτήκαμε να χωρίσουμε»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», παραχώρησε ο Λευτέρης Ελευθερίου με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα επιθεώρηση «Τι φάση πάλι ρε παιδιά» της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τη σύζυγό του που μετρά 23 χρόνια.

«Δεν είμαι το ίδιο ευτυχισμένος με τη γυναίκα μου και τα 23 χρόνια που είμαστε μαζί. Είναι κάτι που το συζητάω και με εκείνη. Είμαι όμως ευτυχισμένος με την επιλογή μου γιατί ό,τι κι αν έχουμε ζήσει, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και νιώθω πολύ τυχερός που την έχω στη ζωή μου.

Ο γάμος όμως είναι δύσκολος, δεν είναι χολιγουντιανό παραμύθι, δεν έχει happy end, έχει πάρα πολλές δύσκολες στιγμές, έχει τσακωμούς, μπορεί και να χωρίσεις για κάποιο διάστημα – εμάς ακόμα δε μας έχει συμβεί αυτό – αλλά περάσαμε κρίσεις» είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου και πρόσθεσε:

«Περάσαμε δυσκολίες και από σκέψεις ότι μπορεί να χωρίσουμε. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, το προσπαθήσαμε, είδαμε ότι βοηθάει αυτό. Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι αρκετά δύσκολο, έχει πάρα πολύ ναρκισσισμό, έχεις τα φώτα πάνω σου, θέλεις να τραβάς την προσοχή και όταν ξαφνικά έρχονται δυο παιδάκια στο σπίτι, θέλουν να τραβήξουν αυτά την προσοχή».