Λάουρα Νάργες για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω»

Λάουρα Νάργες για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», βρέθηκε η Λάουρα Νάργες.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως περιμένει αγοράκι και βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της κυήσεως.

Παράλληλα, η Λάουρα Νάργες μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και τη νοσηλεία της.

«Εκείνος μου είπε πως είμαι έγκυος. Άρπαξε το πρώτο τεστ που κάναμε. Εγώ προσπαθούσα να του κάνω έκπληξη, αλλά αυτός μου ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει εκπλήξεις και θέλει να το κάνουμε μαζί αυτό και “θα δεις πως θα είμαι έγκυος όταν θα είμαι και εγώ μαζί”. Έτσι και έγινε. Εγώ το ένιωθα Είχα κάτι πρηξίματα. Ήταν να πάω καλεσμένη στο Αρναούτογλου και τους ζήτησα δυο εβδομάδες για να πάω στο γυμναστήριο να ξεπρηστώ», είπε η Λάουρα.

«Είχα υπερέμεση. Τώρα πρόσφατα ξεκίνησα να το ξεπερνάω αυτό. Υπάρχουν ακόμα μικροενοχλήσεις και μικροναυτίες ακόμα. Νόμιζα θα πεθάνω. Σου μιλάω πολύ ειλικρινά…

Δεν ήθελα να ακούω την πρόταση “κάνε υπομονή”, δεν μπορούσα να ακούω “έγκυος είσαι, τι να κάνουμε;”. Δεν είναι νορμάλ αυτό. Αυτό συμβαίνει σε με 0,2-3% των εγκύων. Είναι τόσο μικρό το ποσοστό αυτό. Εγώ νόμιζα πως όταν είσαι έγκυος θα φουσκώσει λίγο η κοιλιά σου, θα μεγαλώσεις ένα γλυκύτατο μωρό και θα έχει περισσότερο ανάγκη για σοκολάτα. Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω.

Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός. Την έβγαλα με λαπά. Κάθε πέντε λεπτά έπρεπε να φας κάτι γιατί η ναυτία έρχεται σε ένα δευτερόλεπτο. Περάσαμε μια κόλαση με τον Χρήστο. Ήταν μια κόλαση οι πρώτοι μήνες. Έκλαιγα σαν μικρό μωρό», είπε η Λάουρα Νάργες.