Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Η αντίδραση των γονιών τους όταν τους ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Η αντίδραση των γονιών τους όταν τους ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, καθώς σε λίγους μήνες θα έρθει στη ζωή ο γιος τους.

Μάλιστα, λίγο πριν το ζευγάρι υποδεχθεί τον πελαργό παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και αποκάλυψαν την αντίδραση των γονιών του όταν έμαθαν πως η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι έγκυος.

Λάουρα, όταν τελικά το τεστ βγήκε θετικό, πώς το ανακοίνωσες στον Χρήστο;

Λάουρα: Μαζί το ανακαλύψαμε, μιας και ο Χρήστος μού είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να του κάνω έκπληξη, κι ας το είχα διαφορετικά στο μυαλό μου. Σεβάστηκα τελικά την επιθυμία του.

Χρήστος: Γενικά δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω. Υπήρχε λοιπόν το αστείο μεταξύ μας ότι μόνο όταν θα είμαι εγώ μπροστά θα γίνεται τελικά αυτό που επιθυμούμε να γίνει. Θυμάμαι την ημέρα πριν βγει το θετικό τεστ. Πέρασα από τη γειτονιά μου στον Νέο Κόσμο και ένιωθα ότι έπρεπε να αγοράσω τεστ. Επίσης, μου βγήκε μια επιθυμία να τους χαιρετήσω όλους. Ένιωθα ότι κάτι έρχεται…

Λάουρα: Το μοιραίο εκείνο πρωινό λοιπόν ήταν η μόνη φορά που τον ξύπνησα και του είπα «έλα να πάμε να δούμε μαζί το αποτέλεσμα». Πέρασε πρώτος και το άρπαξε, το είδε και μου λέει «θετικό». Εκεί τρελαθήκαμε. Συγκινηθήκαμε τόσο πολύ. Θέλω να σου πω εδώ ότι η φαρμακοποιός από την οποία πήρα το τεστ επικοινώνησε μαζί μου όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη και μου είπε «από εμένα πήρες το τεστ. Το ήξερα ότι θα είσαι έγκυος».

Χρήστος: Αμέσως μετά πήγαμε στο νοσοκομείο να κάνουμε τη Β’ χοριακή για να είμαστε σίγουροι και μας είπε η γιατρός: «Δεν είστε μόνο έγκυος, είστε πολύ έγκυος».

Λάουρα: Συγκινηθήκαμε και στο νοσοκομείο. Κλαίγαμε και μαζί μας έκλαψε και η γιατρός, η κυρία Ιωάννα. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Μια γυναίκα που την είδαμε πρώτη φορά, δεν την ξέραμε.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς σας όταν τους το ανακοινώσατε;

Χρήστος: Στην αρχή ήταν λίγο μουδιασμένοι. Για τους δικούς μου είναι η πρώτη φορά που θα αποκτήσουν εγγόνι. Ήταν όμως προετοιμασμένοι γιατί με έβλεπαν και εμένα ότι πρώτη φορά ένιωθα έτσι και καταλάβαιναν ότι η σχέση μου με τη Λάουρα είναι σοβαρή. Μάλιστα, από τότε που ήμουν μόνος μου θυμάμαι να μου λένε «άντε, αγόρι μου, να μας κάνεις ένα εγγονάκι».

Λάουρα: Στη δική μου περίπτωση, η μητέρα μου έχει ήδη δύο εγγόνια. Εννοείται ότι χάρηκε, αλλά χρειάστηκε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσει. Έλεγε «εσύ, που είσαι η μικρή μου κόρη, είσαι έγκυος; Η Λάουρά μου δηλαδή θα γίνει μητέρα;». Όσο μεγάλωνε η κοιλιά μου έλεγε «ναι, τελικά είσαι έγκυος». Πετάει από τη χαρά της φυσικά. Η μητέρα μου είναι συχνά στο χωριό, στις Σέρρες, με τον παππού μου και αυτές τις μέρες είναι για λίγο στη Γερμανία. Ήταν όμως εδώ όλη αυτή την περίοδο. Χρειαζόμουν πάντα έναν άνθρωπο να με προσέχει γιατί δεν μπορούσα. Το πηγαίναμε εναλλάξ η μητέρα μου, η πεθερά μου και η αδελφή του Χρήστου.