Λάκης Γαβαλάς: «Θα ήμουν παππούς τώρα, όχι μόνο πατέρας»

Λάκης Γαβαλάς: «Θα ήμουν παππούς τώρα, όχι μόνο πατέρας»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο επιχειρηματίας μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά.

Μάλιστα, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε και στο παιδί που θα είχε σήμερα, αν στο παρελθόν η σύντροφός του δεν είχε κάνει έκτρωση.

«Είμαι 70 χρονών. Θα ήμουν παππούς τώρα όχι μόνο πατέρας. Όταν έλεγα τότε στις αδερφές μου, στις πολύ καλές μας εποχές. Παίρνω τα παιδιά τα πάω ταξίδια, αισθάνομαι σαν πατέρας μέσα μου. Θα ήθελα να ήταν δικά μου αλλά μου έλεγαν οι αδερφές μου “τι τα θες τα παιδιά; Πάρε τα δανεικά!”.

Τότε ήμασταν πολύ παιδιά με την σύντροφό μου και κατόπιν σύζυγό μου και έγινε αυτό το πράγμα, ήμασταν πάρα πολύ παιδιά. Το έχω πει κι άλλες φορές, δεν ήθελα να υιοθετήσω. Επειδή έχω μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια με μια τρελή αγάπη από τη μάνα μου και αν δεν έχει τη μητέρα του το παιδί δεν μπορεί να ζήσει το ίδιο σε καταστάσεις.

Έτσι το αισθάνομαι και εγώ. Τότε που συνέβη εγκλωβίστηκα συναισθηματικά και με τον έρωτα, ήμουν μικρός για να μπορέσω να αποκοπώ από το υπόλοιπο. Να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω την καριέρα μου. Ήμασταν εννέα χρόνια με τη σύντροφό μου. Ήμασταν συνέχεια μαζί» αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς.